Mar 242010
 

eh baru perasan yang entry fit pasal contest flymas.mobi tu dimasukkan ke dalam blog Malaysia Airlines System (MAS). Dan Fit menjadi guest blogger untuk blog MAS. wahh gumbira a walaupun baru tahu. sebenarnya dah lama dah entry fit tu berada di blog MAS tu. haha memang ketinggalan zaman betul :P

bawah ni adalah snapshot entry fit di blog MAS tu :)

dan kalau nak baca entry fit di blog MAS tu, KLIK SINI!

dan juga kalau korang nak baca entry tu yang pure and fresh dari blog fit, KLIK SINI!

hehe enjoy ya! dan selamat berblogging!

P/s: baru dapat hadiah kamera tengah hari tadi.. boleh bawak gi jalan-jalan :)

(Visited 10 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Logo Baru Fitrihadi.com

Comments

  1. eyriqazz says:

    wah,tahniah fit..teruskan usaha murni…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Celcom Broadband | Pilihanku Kini =-.

    1. F I T says:

      thanks..bro pun apa kurangnya…makin hari makin mengancam a hehe kena berguru dengan bro eyriqazz gak :)

  2. ohmywtf says:

    lol…congrates!
    .-= ohmywtf´s last blog ..Do u wanna know how much ur tweets are worth?? =-.

    1. F I T says:

      hehe thanks bro

  3. RozaniGhani says:

    memang best kalau macam ni.
    aku sendiri pun selalu naik MAS dengan airasia dah dekat 5 tahun pun tak dapat macam ni.
    By the way, best entry tu.
    .-= RozaniGhani´s last blog ..Cara Exit XAMPP WordPress Offline =-.

    1. F I T says:

      oh ye ke? takpe la..janji service diorang baik..

      thanks for visiting :)

  4. kenwooi says:

    congrats =)
    .-= kenwooi´s last blog ..Sending Postcards: Uncensored Version =-.

  5. sya says:

    congratulations :)

  6. hazzy says:

    hebat betul lah

    1. F I T says:

      dah lama entry tu ada kat situhehe baru je tahu semalam :)

  7. GreenLava says:

    Tahniaah…
    bagus untuk motivasi diri
    .-= GreenLava´s last blog ..Senarai personaliti Malaysia paling dipercayai =-.

    1. F I T says:

      thanks..memang itu motivasi yang terbaik untuk saya :)
      .-= F I T´s last blog ..Fit.Charity – Bantuan Kewangan Diperlukan Untuk Pembedahan. =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK