Mar 302010
 

Has anyone know that Hunny Madu, the flyfm deejay is getting married?


Photo from her blogspot’s header.


Ya it’s true. She said so in her blog here. And the wedding will be held on this weekend. What day? ntah, you need to confirm with her lah.. I have no idea about it.

So, I just wanna wish a huge congratulations to Hunny Madu for this big news! Don’t forget to jemput kitorang makan nasi minyak ye. ahaks
(Visited 77 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Al-Fatihah) Datuk Sharifah Aini Disahkan Meninggal Dunia

Comments

  1. kenwooi says:

    congrats to her =D

  2. kyuubi_85 says:

    aku x kenal sapa ni. huhu,. anyway, selamat berkahwin. :D
    .-= kyuubi_85´s last blog ..Foto Panas Artis! =-.

    1. F I T says:

      haha bro tak dengar radio ke? nanti buka flyfm ada a suara dia
      .-= F I T´s last blog ..Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat! =-.

      1. kyuubi_85 says:

        haha. rasanya flyfm x sampai sabah la bro. :D

        1. F I T says:

          oh sori..lupa lak yg bro ada kat sabah hehe

  3. nf says:

    really?? wow, congratz hunny madu! have a nice wedding then :D
    .-= nf´s last blog ..Malaysian actor is now a WANTED criminal =-.

    1. F I T says:

      yup dah confirm! hehe thanks for dropping by :)

  4. Wan Perlis says:

    minah ni ada nyanyi gak kan
    tp tak boleh p la sora dia
    apa nama sebenar dia ?
    .-= Wan Perlis´s last blog ..WanPerlis – ini blog baru saya =-.

    1. F I T says:

      a’ah dia penyanyi gak..tapisanya dia lebih banyak jadi deejay.

      nama sebenar dia ntah la..tapi orang panggil dia honey madu.. tu je la yg tau pun heh

  5. hazzy says:

    i know already
    hehe
    .-= hazzy´s last blog ..Meriahnya pesta buku, tapi… =-.

    1. F I T says:

      tau takpe hehe :D

  6. abcmilo says:

    serious hunny madu getting married??
    congratsss…sape laa lelaki bertuah itu
    tak penah ade gosip pn..
    bro die..hafiz da kawen belom eh??

    1. F I T says:

      a’ah dia memang takde gossip..kuat keja cam fara fauzana..abang dia ntah a..tak dengar cita apa pun :)
      .-= F I T´s last blog ..Fit.charity – Supportlah Konsert Amal Kau Dihatiku =-.

  7. bellarossa says:

    kenapalah aku ni tak pernah kenal dia.hehe.. dah nak kwin pun..comel juga dia nih =P
    .-= bellarossa´s last blog ..I Wanna Be a Project Alpha TV Star! =-.

    1. F I T says:

      dia deejay flyfm..sebab tu susah nak kenal kot. tapi kat tv dia selalu kuar kat 8tv quickie..rasanya tak famous sebab takde gosip kot..
      .-= F I T´s last blog ..Fit.charity – Supportlah Konsert Amal Kau Dihatiku =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK