Mar 242010
 

yes hadiah yang dinanti-nanti baru je sampai tengah hari tadi..sebuah kamera digital yang cukup slim dan senang di sumbat ke dalam poket serta mudah diususng ke mana ja. ni hadiah tajaan bro aie :) thanks bro

kamera ni adalah hadiah untuk contest beliau yang memerlukan peserta untuk tulis entry bertajuk ‘Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya?”. kalau korang nak gak hadiah gini, gi la pujuk bro aie tu suruh buat contest yang gempak-gempak lagi..hehe

so kalau korang nak baca artikel fit pasal kamera digital tu, boleh baca artikelKenapa mr superman perlu bagi kamera ni pada saya?

happy blogging!

P/s: siapa ada soalan atau ada apa-apa je nak membebel kat fit boleh guna CONTACT FIT.. tak pun boleh terus ke BEBEL ROOM..sebuah page untuk chat panjang lebau khas untuk korang hehe

(Visited 9 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Top 6 Peserta 'Contest:Bila Blogger Bercuti' + Lisa Surihani Tendang Siapa tu?

Comments

  1. fina fento says:

    wuu..dapat kameraaaa…tahniah..jenama apa kamera tu? jeles hah :P
    .-= fina fento´s last blog ..Jatuh sayang =-.

    1. F I T says:

      hehe thanks :)

      jenama biasa-biasa je..tapi sebab slim memang best a..hehe senang nak usung merata :)

  2. ReD says:

    yeahhh!! pasni leh r nak camwhore masa holiday..hehe
    .-= ReD´s last blog ..~ KERANA SAYANG, AKU RELAKAN SEGALANYA… ~ =-.

    1. F I T says:

      camna nak cam-whore dengan betul? tolong ajarkan kat blog awak hehe :P

  3. penyubiru says:

    wah! bestnyer… tahniah!

    err..bleh pinjam tak, nak buat skodeng.hihi
    .-= penyubiru´s last blog ..Kita Pakai Crocs, Orang Lain Pakai Selipar Buat Dari Tayar Jer.. =-.

    1. F I T says:

      thanks..

      wahh tanak bersubahat a :P haha

  4. […] Bebel Room « Hadiah Kamera Sudah Sampai. Thanks Bro Aie dan Encik Posmen! […]

  5. kenwooi says:

    happy taking photos! =D
    .-= kenwooi´s last blog ..Sending Postcards: Uncensored Version =-.

    1. F I T says:

      thanks hehe so can i join ur line.. doing a photoblog hehe
      .-= F I T´s last blog ..I’m A Guest Blogger At Malaysia Airlines System’s Blog =-.

  6. war! saya pun nak 1! hahahaha

    nanged u. Have u tried mouse noodles? haven’t? nang & try it now!
    .-= IyouweBlog.com´s last blog ..Seremban Market Lai Fen =-.

    1. F I T says:

      erkk kalau nak kena beli a..tak pun cari contest yang best2 hehe :)

  7. IHSAN says:

    uuuiii… bestnya hadiah, tulis entry je! tahniah lah! =)
    .-= IHSAN´s last blog ..Orlando Also has a Gigantic Durian, Not Just Singapore! =-.

    1. F I T says:

      a’ah tak sangka lak leh menang time tu hehe thanks :)
      .-= F I T´s last blog ..I’m A Guest Blogger At Malaysia Airlines System’s Blog =-.

  8. kyuubi_85 says:

    Wah, bertuah ah ko fit. :D
    tahniah, nanti leh x aku pinjam? hehe
    .-= kyuubi_85´s last blog ..Foto Panas Artis! =-.

    1. F I T says:

      pinjam? err tak puas guna lagi a hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK