Mar 262010
 

hi.

erm dah lama some of these bloggies gimme some awards..but today i promise them to show off their awards. hehe berspeaking lak. ok award pertama adalah dari cik hazzy yang semestinya superb dan cik bellar0ssa yang cun bila membebel di blognya. hehe :P award diorang adalah seperti berikut;



banner yang agak simple but nice! dan seterusnya banner kedua adalah dari cik red yg berada di journey of red.(kat mana tu?) hehe awardnya adalah seperti berikut;



ok..kalau ada yang bagi award kat fit tu tapi fit lupa, please remind me. saya ni manusia biasa je. memori otak pun tinggal beberapa GB je.hehe

dan untuk menceriakan suasana serta meningkatkan trafik korang, fit nak bagi award ni pada top commentators of fitrihadi.com yang berikut. Pilih la mana-mana awardz. But for me, you guys deserve both of those banners.

LIHAT JUGA:  Tagged Dari Blogger Pertama Yang Saya Jumpa: Cik Sara Si Gadis Sengal

P/s:chill la beb!

(Visited 17 times, 1 visits today)

Comments

  1. penyubiru says:

    musim award & tag kembali lagi. :D
    .-= penyubiru´s last blog ..Bumi Tengah Sakit, Apa Salahnya Padamkan Lampu =-.

    1. F I T says:

      haha betul tu saya pun terkena tempiasnya :)

  2. eyriqazz says:

    terima kasih fit….Alert..Shy Guy is Blogging Again…Cutenya bunyi..happy blogging fit..
    .-= eyriqazz´s last blog ..Tersentuh Hatiku Menerima SMS Itu =-.

    1. F I T says:

      hehe cute ke bunyinya? thanks bro eyriqazz :)

  3. bellarossa says:

    bnyk nye award hang.haha.. u deserved it! hehe bagi aku? adeh. terima kasih daun keladi ye fit!
    .-= bellarossa´s last blog ..No Sweat ! =-.

    1. F I T says:

      hehe dah ramai yang nak bagi..terima je la hehe

  4. Park Air says:

    huhu nanti aku nak wat gak la award, hehe..
    .-= Park Air´s last blog ..Banyak Betul.. =-.

    1. F I T says:

      buat la..boleh tambah trafik sikit-sikit hehe :)

  5. ReD says:

    hehehe…xpe… kite amik je…lalala~ tq2;p
    .-= ReD´s last blog ..~ KERANA SAYANG, AKU RELAKAN SEGALANYA… ~ =-.

  6. ReD says:

    dah amik dh.sekali bundle ngan blogger lain kat sini

    http://journey-of-red.blogspot.com/2010/03/cantik-kah-aku.html
    .-= ReD´s last blog ..~ KERANA SAYANG, AKU RELAKAN SEGALANYA… ~ =-.

    1. F I T says:

      oh ok thanks cik red eheh jangan marah ek kalau ayat atas tu ada yang salah :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK