Mar 282010
 

hehe sorry tajuk over skit. just nak share berita dari dailychilli.com. Diorang mengatakan model seksi berketurunan chinese iaitu si Amber Chia ni dah berkahwin secara rahsia di Bali pada minggu lepas.



Menurut sumber, suami Amber Chia adalah seorang kawan lama beliau yang sudah berumur 28 tahun! Status pekerjaan lelaki tersebut dikhabarkan adalah seorang ahli perniagaan yang biasa. (tak terlalu kaya lah). Ikuti apa kata sumber dan kenalan Amber Chia tentang perkahwinan beliau.

“Amber believes in true love,”. “She doesn’t believe that money can buy her love. This guy – who is just a regular businessman is genuinely nice and he really loves her for who she is”.

“They’ve known each other for a long, long time. He’s a very shy guy.”

oh he’s a very shy guy? fitrihadi kah? haha gurau je..



wartawan Star Metro, Choong Mek Zhin menerjah Amber di majlis pelancaran Bread Basket di The Sphere, Bangsar South petang tadi. Amber dikatakan masih mahu merahsiakan nama suaminya dan menolak khabar angin yang mengatakan dia sedang mengandung. Selain itu,dikatakan diorang berjumpa 5 atau 6 tahun lepas. tapi hanya sebagai kawan biasa.

“I can’t remember when our friendship turned into love. But we’ve decided to get married during my Ford Supermodel competition. We’re very much in love and we’re happy together.”

Sumber terbaru oleh wartawan Noorsila Abd Majid dari dailychilli.com – Amber Chia Secretly Married

(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Tahniah Lisa Surihani Atas Perkahwinannya... Melepas Eden...

Comments

  1. deusXmachina says:

    Dia kahwin dengan aku la weh…erk888
    .-= deusXmachina´s last blog ..Pesta Buku =-.

    1. F I T says:

      dia kata shy guy la..sapa lagi? haha
      .-= F I T´s last blog ..Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com =-.

  2. Wan Perlis says:

    aku suka julie woon lagi :)
    .-= Wan Perlis´s last blog ..WanPerlis – ini blog baru saya =-.


LIKE KAMI DI FACEBOOK