Nov 072014
 

Bagi peminat filem Ada Apa Dengan Cinta dari Indonesia yang hangat sambutannya pada tahun 2002 dahulu, kini ada video sambungan filem versi 2014 yang dibawakan khas oleh LINE (sebuah aplikasi sosial).

(Video) Sambungan Filem Ada Apa Dengan Cinta Versi 2014

Dilakonkan sendiri oleh Nicholas Saputra dan Dian Sastrowardoyo serta rakan-rakan yang lain, ianya mengisahkan tentang pertemuan semula watak Rangga dan Cinta setelah lebih sedekad terpisah.

Apakah yang terjadi dan bagaimanakah mereka bertemu? Saksikanlah sendiri kesudahan cerita ini melalui video di bawah:  Continue reading »

Nov 072014
 

Beberapa tahun lepas admin ada share tentang jenama boss babi ni. Dan baru-baru ni tersebar jugak gambar boss babi tu semua.

Tapi ramai yang kata tu gambar editlah, photoshop level Amran Fans lah. Sebenarnya gambar tu semua bukan edit tapi betul-betul. Kedai ni memang wujud di China. Ala ala jenama Hugo Boss. Tapi diorang copy paste jadi Boss Babi. Keh3..

Ni antara foto-foto kedai barangan jenama tersebut:  Continue reading »

(Tips) 7 Cara Cas Bateri Iphone Dengan Cepat

(Tips) 7 Cara Cas Bateri Iphone Dengan Cepat

Bateri iPhone sememangnya tahan lama. Namun masa untuk cas baterinya mengambil masa yang lama. Tapi ada tips dan caranya untuk cas bateri iPhone dengan cepat. Gajet lain pun mungkin boleh gunakan

(Panas) Penjelasan Sebenar Isu Gambar Makan Katak

(Panas) Penjelasan Sebenar Isu Gambar Makan Katak

Beberapa hari ni, tersebar gambar panas yang dikatakan umat islam makan katak. Ramai yang menghentam perbuatan dalam gambar tersebut. Namun, ada penjelasan sebenar tentang apa yang berlaku di sebalik gambar